Kanálfánk lekvárral
2024. szeptember 12. írta: nemarika

Kanálfánk lekvárral

  • 40 dkg liszt
  • 1 tojás
  • 1/2 kávéskanál szódabikarbóna
  • 1 evőkanál cukor
  • tej

Elkészítés:

A lisztben elekverjük a szárazanyagokat, majd beleütjük a tojást és annyi tejet, hogy galuska keménységű tésztát kapjunk.

Fél órát pihetetjük, majd meleg, de nem túl forró olajban kanalanként kisütjük.

Porcukorral megszórjuk, de fogyaszthatjuk akár lekvárral is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://111-vegetarianus.blog.hu/api/trackback/id/tr3118254261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása