·         50 dkg liszt
·         2,5 dkg élesztő
·         1 teáskanál cukor
·         1 dl langyos víz + kb. 1- 2 dl langyos víz
·         teáskanál só
·         20 dkg margarin szobahőmérsékletű
·         2 egész tojás, 
·     1 kispohár natúr joghurt,
·        1-2 marok friss spenót apróra vágva, vagy fagyasztott, szükség szerint
·        180 g tofu
·         1 tojás a kenéshez
A lisztet beletesszük a gyúrótálba és mélyedést teszünk a közepébe. Beleszórjuk az élesztőt, cukrot, és a langyosvizet. Megvárjuk mikor az élesztő felfut és összekeverjük az összes anyaggal. Margarin, tojás, sót, natúr joghurtot, langyos vizet. Jól kidolgozzuk, (gyúrjuk) puha tésztát kapunk. 1-órát pihentetjük (kelesztjük) majd kétfelé vágjuk. Gombócra formáljuk és téglalapra nyújtjuk kb 1 ujjnyira. Középen kettévágjuk, és háromszög alakura szeleteljük. Szélesebb felére rátesszük a spenótos-tofu keveréket. Tojással megkenjük, majd  20 percet kelesztjük és 180-fokon 20-25-perc alatt pirosra sütjük.

