Fokhagymacsepp

Számos kutatás bizonyítja, hogy a fokhagyma szabadgyök-közömbösítő hatása révén lassítja, illetve gátolja azon sejtelfajulások kialakulását, melyek végül a daganatos betegségekhez vezetnek. Különösen erős védelemmel bír a gyomornál, de az egész immunrendszert erősíti.

Jótékony hatásai:

 

  • Megszünteti a migrént
  • Csillapítja az ízületi fájdalmakat
  • Baktériumölő
  • Elmulasztja a megfázás tüneteit
  • Oldja a görcsöket
  • Gyorsítja az ízületi gyulladások megszűnését
  • Javítja a bőr és az egyéb szövetek (nyirokkeringés) vérellátását
  • Csökkenti a vérzsírszintet, jó érelmeszesedés ellen
  • Kedvező hatása van az emésztőrendszerre
  • Csillapítja a puffadást, a bélkorgásokat, a bélgörcsöket, a székrekedést
  • Segít a vénás és visszérbetegségekben
  • Csökkenti az aranyér tüneteit
  • Erősíti a szívműködést és a vérkeringést
  • Pusztítja a belekbe került kórokozókat
  • Segíti a fogyókúra eredményességét
  • Csökkenti a vérnyomást
  • Növeli a koncentrálóképességet
  • Jó emésztési zavarok, székrekedés ellen
  • Fékezi az öregedési folyamatokat

 

Címkék: Fokhagymacsepp