kicsi só
250 g liszt
2 csomag vaníliapuding por
150g cukor
2 csomag vaníliás cukor
250g vaj
3 tojás
160 ml tej
3 nagy alma
1 csomag sütőpor
(Melegítsük elő a sütőt 190 ° C-ra, és kenjünk meg egy közepes tepsit egy kis vajjal).
1) Keverjük össze a vajat vaníliás cukorral, cukorral és egy kis sóval, amíg habos nem lesz. Ezután fokozatosan keverjük össze a tojásokkal.
Adjuk hozzá a lisztet, a sütőport és a vanília pudingport, jól keverjük össze, és fokozatosan adjuk hozzá a tejet.
2) Hámozzuk meg az almát és vágjuk darabokra. Keverjük be az alma darabokat a tésztába egy spatula segítségével.
3) Végül öntsük a tésztát az almadarabokkal a téglalap alakú tepsibe, és süssük a középső állványon 40-50 percig. Tűpróba segítségével megnézzükhogy megsüt -e.
Gyors és finom!