Párolt céklasaláta
2022. október 19. írta: nemarika

Párolt céklasaláta

Hozzávalók:
3-4 közepes cékla
2-3 kanál olaj
1 nagyobb fej vöröshagyma
1 teáskanál őrölt kömény
1-2 evőkanál citromlé
Ízlés szerint só, méz
Kevés víz
 
A céklát meghámozzuk, lereszeljük tökreszelővel. Egy lábasba olajat és kevés vizet teszünk, beletesszük az apróra vágott vöröshagymát.. Megpároljuk, mikor üveges, beletesszük a reszelt céklát. Ízesítjük: só, méz (cukor, vagy édesítő), őrölt kömény, citromlé és lassú tűznél puhára pároljuk.
Nagyon finom magában is!

A bejegyzés trackback címe:

https://111-vegetarianus.blog.hu/api/trackback/id/tr717958200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása