Párolt céklasaláta
2022. október 29. írta: nemarika

Párolt céklasaláta

Hozzávalók:

- 1 kg cékla,

- 1 nagy fej vöröshagyma,

- 2 -3 evőkanál olaj,

- fél kávéskanálnyi őrölt köménymag,

- só, ecet, cukor.

A céklát megmossuk és nyersen meghámozzuk, a tökreszelőn megreszeljük. Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, megforgatjuk benne a céklát, meghintjük a köménymaggal és ízlés szerint sóval, ecettel, cukorral izésítjük, majd puhára pároljuk. Melegen vagy hidegen fasírttal és krumplipürével tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://111-vegetarianus.blog.hu/api/trackback/id/tr8017965628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása