-
250 gramm hajdina beásztatva 1-2-órára,
-
1 db paradicsom konzerv, vagy 4-5 közepes paradicsom,
-
250 gramm zöldborsó (fagyasztott vagy üveges),
-
1 db közepes vöröshagyma,
- 1 teáskanál pirospaprika, (ha van füstőlt)
-
2 gerezd fokhagyma (teáskanál granulátum),
-
2 szál újhagyma (snidling),
-
1 evőkanál szárított petrezselyem,
-
1 evőkanál szárított tárkony,
-
1 evőkanál garam masala,
-
1 mokkáskanál bors,
-
1 evőkanál só,
-
2 evőkanál olaj,
-
1,5-2 dl víz,
- A hagymát olajon megdínctelem, beleteszem a pirospaprikát és ráteszem az ásztatott hajdinát. Összekeverem és pirítom 2-3 percig, beleteszem a fagyasztott borsót és a fűszereket. Hozzáadom a paradicsomot és a vizet. Lassu tüzőn készre párolom. (Ha nagyon száraz lenne az étel, még egy kevés vizzel párolom.)
A bejegyzés trackback címe:
https://111-vegetarianus.blog.hu/api/trackback/id/tr5418214893
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.