Hozzávalók: l csomag csőtészta, 20 dkg szójakocka, vöröshagyma, kevés só, margarin, olaj, 4 dl vegatejfől, édes-nemes csemegepaprika, 1 zöldpaprika, 2 közepes paradicsom, borsikafű, szerecsendió, 10 dkg parmezán sajt.
Elkészítése: A csőtésztát puhára főzzük, öblítjük, lecsöpögtetjük. Közben a szokásos módon pörköltet készítünk a szójakockából, a nyers paradicsommal és zöldpaprikával együtt. Puhára pároljuk, és turmixgépben tejföllel krémmé pépesítjük. A csőtésztát és a pörköltkrémet margarinnal kikent lábosba rétegezzük. A tetejére tészta kerüljön, amelyet beborítunk a maradék tejföllel, és paradicsomkarikákkal készítjük. Sütőben átsütjük. Tálalás előtt a tetejére reszeljük a sajtot, ami el is maradhat.