Milánói rakottas
2022. november 25. írta: nemarika

Milánói rakottas

Hozzávalók: l csomag csőtészta, 20 dkg szójakocka, vöröshagyma, kevés só, margarin, olaj, 4 dl vegatejfől, édes-nemes csemegepaprika, 1 zöldpaprika, 2 közepes paradicsom, borsikafű, szerecsendió, 10 dkg parmezán sajt.

Elkészítése: A csőtésztát puhára főzzük, öblítjük, lecsöpögtetjük. Közben a szokásos módon  pörköltet készítünk a szójakockából, a nyers paradicsommal és zöldpaprikával együtt. Puhára pároljuk, és turmixgépben tejföllel krémmé pépesítjük. A csőtésztát és a pörköltkrémet margarinnal kikent lábosba rétegezzük. A tetejére tészta kerüljön, amelyet beborítunk a maradék tejföllel, és paradicsomkarikákkal készítjük. Sütőben átsütjük. Tálalás előtt a tetejére reszeljük a sajtot, ami el is maradhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://111-vegetarianus.blog.hu/api/trackback/id/tr6717987452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása