Mángoldos (spenót) tofus feltét
2023. május 01. írta: nemarika

Mángoldos (spenót) tofus feltét

1 nagy marok mángold,

1 csokor snidling (vagy nagyobb vöröshagyma, újhagyma, póréhagyma,)

1-2 evőkanál olaj,

só, bors, őrölt kömény,

1-2 gerezd fokhagyma,

180 g tofu,

 A mángoldot a vastag száráról leszedjük, megmossuk és apróra vagdaljuk. Snidlinget is apróra vágjuk. Olajat egy kisebb lábasba öntjük és belerakjuk az apróra vágott zöldeket. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük. Fedő alatt pároljuk, míg megnem föl. A tofut krumplinyomóval, vagy villával megtörjük és hozzáadjuk a kész mángodhoz. Összekeverjük. (Én nem szoktam már sütni!) Aki akarja, még pár percig összesütheti a kettőt.

 Kenyérre rátéve, nagyon finom és tartalmas reggeli, vagy vacsora.

A bejegyzés trackback címe:

https://111-vegetarianus.blog.hu/api/trackback/id/tr7918114554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása