Magyaros tofukrém sült krumplival
2022. október 23. írta: nemarika

Magyaros tofukrém sült krumplival

Hozzávalók:

  • 20 dkg tofu

·        10 dkg mogyoró

·        5 dkg mandula

·        5 dkg napraforgó

·        10 dkg hagyma, vagy lila hagyma

·        4-5 gerezd fokhagyma

·        

·        pirospaprika

·        köménymag

·        kevés víz

 A tofut villával összetörjük, majd a leturmixolt anyagokat / vöröshagyma, fokhagyma, mandula, mogyoró, napraforgó / hozzákeverjük. Hozzáadjuk a sót, pirospaprikát, köménymagot és ha nagyon sűrű kevés vizel hígítjuk. 

Legalább 10 órát hagyjuk állni az egész masszát.

 Sülkrumplival, vagy kenyérre kenve tálaljuk. (Salátával is tálalható)

Nagyon finom és laktató!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://111-vegetarianus.blog.hu/api/trackback/id/tr3717960822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása